lördag 16 juni 2012

-händelserik fredag

Klev upp vid 7 för 5:e dagen i rad igår! Gjorde mig i ordning, hjälpte Dennis och Hugo med frillan, åkte sedan upp till kyrkan för att kolla på när Dennis och Hugo gick ut 3:an! Skönt för dom med lite sommarlov! :) därifrån åkte vi direkt upp på torpet för att kolla när Kevin gick ut 9:an! Hur många fina människor som helst och Julia Tingsborg var en underbar sångerska :) åkte hem, fixade lite med studentmiddagen och sen grillade vi med moster och Rickard! :)

Vi började sedan sätta upp partytältet vilket vi insåg skulle bli väldigt svårt med tanke på att vi inte hade någon beskrivning och det fattades delar :o halv 9 började vi ringa till Kevin som var ute och drack på byn, inget fick något svar så vi bestämde oss för att åka ut och leta! 10 i 9 var Kevin Högberg(nybliven examens kille) hemkörd ;) haha! Vi pratade om de igår, mamma hade varit hemma vid halv 10, Kristin hade varit hemma vid halv 5 på morgonen och jag, jag kom aldrig hem ja :) Kevin har slagit rekord ;) haha!

Ikväll blir det student middag och examens middag :) Gud vad det ska bli roligt! Syster Malin kommer så ska umgås med henne ikväll ute på byn och sedan uppe på torpet! :) det ska bli jätte roligt med tanke på att jag knappt umgås med henne :) hoppas på en bra kväll! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar